Lymar:

uw specialist in grondwerken,

graafwerken en nivelleren

 

Dertig jaar ervaring

Grondwerken of graafwerken voor de boeg? Vertrouw dan op de vakmannen van Lymar uit Oelegem (Ranst) in Antwerpen. Met kennis van zaken én professionele machines storten zij zich op uw grond. Zaakvoerder Marc Schellekens staat mee op de werf en leidt alles in goede banen. Al dertig jaar lang.

 

Graven

Een grote, diepe put graven? Dat doet u niet zomaar met schopje en emmer in de hand. Neen, dat vraagt om moderne machines – bediend door ervaren medewerkers. Precies wat Lymar in huis heeft. Wilt u een zwembad of vijver aanleggen? Een regenput of waterzuiveringsstation plaatsen? Dan maken wij uw grond er helemaal klaar voor!

Nivelleren

Het is belangrijk dat uw privé- of bedrijfsterrein perfect egaal ligt. Dat is niet alleen mooi maar ook veilig. Want zo vermijdt u valpartijen en andere ongevallen. Laat uw grond daarom nivelleren door Lymar. Onze lasergestuurde machine staat garant voor een onberispelijk resultaat. Uw tuin, sportplein of betonplaten nivelleren? Zeg het maar!

 

Verhuren

Staat u voor kleine graafwerken? Bijvoorbeeld om een vijvertje aan te leggen? Of uw riolen te plaatsen? Ook dan bent u bij Lymar aan het juiste adres. Want bij ons huurt u graafmachines, bulldozers en minikranen. Mét een medewerker die de machine bedient.

 

Storten

Als grondspecialist hebben wij tonnen zand op overschot. En dat leveren we graag aan ú. Ideaal om uw tuin op te hogen. Of uw oprit aan te leggen. Wij brengen teelaarde, aanvulgrond, gebroken beton en steenpuin bij u thuis.

 

Bent u op zoek naar een specialist in grondwerken? Klop dan aan bij Lymar.